Bilete

INFORMAȚII BILETE

DE UNDE SE POT ACHIZIȚIONA BILETELE

Biletele se pot achiziționa atât de la Agenția Teatrului, cât și online prin intermediul platformei entertix.ro/ myticket.ro (cu excepția evenimentelor din foyer și a spectacolelor pentru copii). Adițional biletele se regăsesc și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești. Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata se poate face prin urmatoarele modalități: cu cardul (online) sau cash (la agenția de bilete). Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor.

PREȚURI BILETE

Prețurile biletelor începând cu spectacolele lunii ianuarie 2022

Evenimente organizate în Foyerul Teatrului (seri camerale, seri lirice, etc.):

 • 10 lei/ bilet
 • Copiii, elevii și studenții, pe baza carnetului de elev / student vizat la zi, vor beneficia de acces gratuit.

Spectacole organizate în Sala Teatrului:

 • 10 lei pentru copii, elevi și studenți, pe baza carnetului de elev / student vizat la zi în limita locurilor disponibile conform diagramei sălii;
 • 20 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie în limita locurilor disponibile conform diagramei sălii;
 • 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.
  Intrarea la spectacol se va face numai pe baza biletului de spectacol însotit dupa caz, de talonul de pensie, carnetul de elev sau carnetul de student.

Mențiuni:

 • Copilul cu handicap, precum și persoana care îl însoţeşte, beneficiază de gratuitate la biletele de intrare la spectacole;
 • Adultul cu handicap grav sau accentuat, precum și persoana care îl însoțește, beneficiază de gratuitate la biletele de intrare la spectacole;
 • Adultul cu handicap mediu și usor, beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiţii ca pentru elevi;
 • Accesul în sala se face numai pe baza certificatului din care reiese gradul de handicap;
 • Persoanele care dețin legitimație eliberată de Ministerul Culturii beneficiază de acces gratuit în limita locurilor disponibile la ora începerii spectacolelor. Accesul în sală se face numai pe baza legitimației;
 • Veteranii de război și văduvele de război beneficiază de reducerea cu 50% ale costului biletelor de intrare la toate spectacolele.

Pachete:

În anumite luni ale anului, instituția acordă posibilitatea spectatorilor de a achiziționa biletele sub formă de pachet pentru spectacolele din luna respectivă. Pachetele sunt puse la vânzare doar la Agenția Teatrului și sunt în număr limitat.

Agenția de bilete și rezervări

Locație: Agenția de bilete se află în incinta Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, intrarea dinspre parc.

Program

Luni: 11-17
Marți: Închis
Miercuri – Joi – Vineri: 11-17
Sâmbătă – Duminică: 17:15 -18:15 în zilele cu spectacol (închis în zilele fără spectacol)

Telefon: 0723882987

Rezervările se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0723882987. Rezervările sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii spectacolului nu se mai pot face rezervări pentru spectacolul respectiv.

Regulamentul Spectatorului

Pentru a avea o experiență cât mai plăcută la spectacolele Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, conducerea instituției vă solicită să acordați atenție informațiilor din prezentul „Regulament al Spectatorului”. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toate persoanele prezente la spectacole. În cazul nerespectării prezentului regulament, reprezentanții instituției își rezervă dreptul de a refuza accesul în clădire persoanelor în cauză sau excluderea de la eveniment. În acest caz, contravaloarea biletului nu se restituie.

1. Accesul la spectacolele instituției se face

 • pe baza biletelor puse la vânzare la Agenția Teatrului (aflată în incinta instituției, intrarea dinspre parc)
 • pe baza biletelor puse la vânzare online pe www.tnobconstanta.ro/bilete prin intermediul platformei myticket.ro/ entertix.ro
 • pe baza biletelor puse la vânzare în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești
 • pe bază de invitații emise de instituție
 • în limita locurilor disponibile
 • cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet/invitație

În cazul elevilor, studenților, pensionarilor, persoanelor cu handicap și a persoanelor care dețin legitimație eliberată de Ministerului Culturii și Identității Naționale prezentarea documentelor justificative este obligatorie la intrarea în sala de spectacol.

2. Prin achiziționarea biletului/primirea invitației, spectatorul acceptă să fie fotografiat/filmat în timpul evenimentului și permite instituției utilizarea materialelor foto/video/audio în scopul promovării imaginii instituției.

3. Folosirea în timpul reprezentațiilor artistice a telefoanelor mobile, a aparatelor cu funcții de fotografiere, a aparatelor de înregistrare video sau audio nu este permisă (pentru a evita încălcarea legilor privind drepturile de autor și pentru confortul tuturor spectatorilor). Reprezentanții instituției sunt îndreptățiți să solicite persoanelor în cauză ștergerea materialelor înregistrate.

4. Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 3 ani în sală nu este permisă la spectacolele de operă, operetă, balet, divertisment muzical, concerte, recitaluri prezentate în foyer. La spectacolele pentru copii vârsta minimă este de 2 ani.

5. Fumatul sau folosirea țigaretelor medicinale sau electronice în interiorul instituției nu sunt permise.

6. Consumul de băuturi carbogazoase, alcoolice, sau alimente nu este permis în sala de spectacole. De asemenea, accesul nu este permis persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

7. Accesul cu animale de companie, băuturi alcoolice, lanterne laser, obiecte contondente sau ascuțite, substanțe toxice, substanțe psihotrope nu este permis. Spectatorii pot fi controlați la intrarea în locație de către reprezentanții instituției pentru a se asigura respectarea regulilor.

8. Actele de vandalism, aruncarea de obiecte în scenă, săvârșirea acțiunilor care periclitează desfășurarea spectacolelor, comportamentul agresiv, limbajul vulgar și abuziv nu sunt permise.

9. Activitățile comerciale sau de promovare nu sunt permise decât cu acordul scris al instituției.

10. Spectatorii se obligă să respecte regulile de bună purtare, reglementările de securitate și siguranță anti-incendiu și să se conformeze ordinelor legale ale reprezentanților instituției și ale organelor de drept și să mențină ordinea publică.

11. Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” are dreptul să modifice datele de desfășurare a evenimentelor, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice (website, social media etc.).

12. Canale oficiale de comunicare în mediul online: Website-ul instituției (tnobconstanta.ro) Pagina oficială de Facebook (facebook.com/TNOBConstanta), Pagina oficială de Instagram (instagram.com/tnobconstanta), Canalul oficial de Youtube (www.youtube.com/channel/UCMQFZLSZMfYOm1UdQy43BSw).

DATE CONTACT ANPC
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa
Adresa: Constanţa, Str. Poporului nr. 121 bis, cod 900205
Tel.: 0241/550.550 Fax: 0241/631.528
Email: reclamatii.constanta@anpc.ro

Conform noilor decizii legislative, începând cu data de 9 martie 2022, toate restricțiile privind COVID-19 au fost ridicate: accesul la spectacole nu mai este condiționat de prezentarea certificatului verde, masca nu mai este obligatorie, dar este recomandată, durata spectacolelor va fi cea obișnuită, cu pauză/pauze între acte, capacitatea sălii de spectacole va fi de 100%.

Sari la conținut