Reverie Muzicală Estivală

Duminică, 17 iulie 2022, ora 20:30

Parcul Teatrului, Intrarea liberă

1 oră și 30 minute

Concert

Despre

Artiști

Soliști: LAURA EFTIMIE, ELENA ROTARI, SILVIA SIMIONESCU, DANIELA VLĂDESCU, LUCIA MIHALACHE, DORU IFTENE, RĂZVAN SĂRARU, MĂDĂLIN BĂLDĂU, MARIUS EFTIMIE, CRISTIAN CARAGEA

Conducerea muzicală TIBERIU DRAGOȘ OPREA

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

Maestru cor ADRIAN STANACHE

Despre

Stagiunea Estivală 2022

Vara, acest anotimp benefic pentru mare, soare, muzică și iubire, nu poate trece fără Evenimentele culturale de calitate, cu care Primăria Constanței ne-a obișnuit. De aceea, alături de Municipalitate, organizatoare a stagiunii artistice estivale 2022, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” are onoarea de a susține un număr de 33 de evenimente muzical coregrafice, în perioada 10 iunie-15 septembrie 2022.
Evenimentele artistice se vor desfășura pe terasa TNOB „Oleg Danovski”, sau pe scena special amenajată din fața teatrului, în Parc, începând cu ora 20:30.
Programul evenimentelor va fi comunicat lunar, prin afișe, anunțuri pe site-ul Primăriei Constanta și a TNOB „Oleg Danovski”, prin comunicate de presa și radio-televiziune.
Organizatorii oferă aceste evenimente publicului, pentru a aduce bucurie și pentru ca muzica să fie partenerul dumneavoastră de vacanță.
Întrarea este liberă.
Va așteptăm, cu drag, ca să ne bucurăm împreună de o vacanță la mare!

Media

Galerie foto