Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Patrimoniului Național

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

Secretariat: (+4) 0241 480-300 / Fax: 004.0241.615.080

Studii Muzicale: 004.0241.480.301

Agenţia de bilete - Rezervări: (+4) 0241 481-460

Program agenţie: Luni-Vineri: 10-17

+

Program

Filtru: Categorie
 • Balet
 • Concert
 • Festival
 • Musical
 • Opera
 • Opereta
 • Recital
 • Seara camerala
 • Seara lirica
 • Spectacol pentru copiii

Agenda

 1. Sep
  24
  Dum
  2017

  1. O SOLE MIO Divertisment muzical @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet
   19:00 – 21:00

   Solişti:

   LUCIA MIHALACHE,  STELA SÎRBU

   SILVIA SIMIONESCU,  RALUCA DARABAN

   GABRIELA DOBRE, IONELA DUMA, RĂZVAN SĂRARU

   DORU IFTENE, BOGDAN OCHEŞEL

   CONSTANTIN ACSINTE, LAURENŢIU SEVERIN

    

 2. Sep
  29
  vin
  2017

  1. CONCERT „Medalion Dinos Constantinides” @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet
   19:00 – 20:30

   Dirijor

   CRISTIAN BRÂNCUŞI

   Solisti

   YUNG – CHIAO WEI   Contrabas   S.U.A.

   AMALIA SAGONA  Pian  S.U.A.

   SMARANDA DRĂGHICI

   În program:

   Homage to Cyprus for String Orchestra, LRC 223a

   Reverie II for Double Bass

   Concerto for Double Bass and Orchestra, LRC 269a

   Symphony No. 4b, LRC 145b – “Antigone”

   Concerto for Piano and Orchestra No. 1, LRC 252

   DINOS CONSTANTINIDES

   Născut la Ioannina – Grecia în 1929, compozitorul Dinos Constantinides şi-a început educaţia muzicală în ţara natală, perfecţionându-se în S.U.A., care a devenit locul de adopţie încă din tinereţe.

   Profesor la Universitatea de Stat din Louisiana, Dinos Constantinides şi-a câştigat în lumea muzicală un renume internaţional, graţie talentului şi admirabilului simţ componistic.

   Orchestrator desăvârşit, Dinos Constantinides îmbină tradiţiile cântului popular grecesc cu influenţele sec. XX şi XXI, utilizând întregul aparat orchestral, uzitând toate resursele sonore ale instrumentelor de suflat la care se adaugă saxofoane, de la bass la tenor, piane, sintetizatoare şi un întreg ansamblu de percuţie, inclusiv cele mai exotice dintre ele.

   A compus muzică pentru ansambluri de la 2 la 100 de instrumente, însumând peste 300 de lucrări publicate şi interpretate. Dintre lucrările sale, amintim: „Mutability Fantasy”, „Evangeline”, „Elegy for K”, „Dedications”, „Fantasia for Stelios and Yannis”, „Sappho Songs”, Opera „Antigona”, 10 Simfonii, ş.a.

   Dinos Constantinides este compozitorul cunoscut pe 3 continente, lucrările sale fiind interpretate cu succes atât în S.U.A. cât şi în Europa şi Asia.

   Întreaga sa activitate a fost recompensată cu nenumărate distincţii, dintre care ultimul reprezintă cel mai înalt rang Academic al Statului Louisiana.

   Dinos Constantinides este Doctor al Universităţii din Macedonia şi Director al Orchestrei Sinfonietta din Louisiana.

    

   YUNG – CHIAO WEI Contrabas

   Născută în Taiwan, a început să cânte la pian la vârsta de şase ani, iar la doisprezece ani începe studiul contrabasului.

   Este licenţiată a Şcolii de Muzică Eastman şi masterandă a Conservatorului New England din Boston. A studiat cu profesori precum: James Van Demark, Lawrence Wolfe, Stuart Sankey, Jeff Turner, Derek Weller, Peter Dominguez și Claudia Chen.

   Este prima femeie contrabasist  care a prezentat un recital solo la Carnegie Hall.

   A susţinut deasemenea, recitaluri în importante săli de concerte: Davis Hall, Jordan Hall, Isabella Stewart Garden Museum, Ozawa Hall, Lincoln Center Alice Tully Hall, National Concert Hall (Taiwan), și Izuminomori Hall (Japonia).

   A colaborat cu : Orchestra Simfonică Națională din Taiwan, New World Symphony, Filarmonica Formosa, Louisiana Sinforniatte, Penang Symphony Orchestra din Malasia, Opera Bastille, Școala de Muzică Eastman, Boston University, Berlin University of the Arts, Copenhagen Opera House, Academy of Performing Arts in Prague, Interlochen Arts Academy, University of North Texas, University of Michigan, Festivalul Alfredo de Saint Malo în Panama, Montreal Chamber Music Festival, Taipei University of the Arts, Central Conservatory of Music în Beijing,  Shanghai Conservatory în China.

   Este director artistic al Louisiana Bass Fest.

   Susţine recitaluri camerale în care colaborează cu artişti şi instituţii precum: Leon Fleisher, James Buswell, Joseph Robinson, James Ehnes,  James Sommerville, Orchestra Simfonică din New World , Michael Tilson Thomas, String Orchestra New York, Metamorphosen Chamber Orchestra din Boston.

   Are o colaborare de peste 30 de ani cu pianistul Chaoi Chou. Împreună, au înregistrat Concertul pentru vioară chinezesc „Butterfly Lovers“ și prima Sonata pentru violoncel de J. Brahms (Centaur Records).

   În prezent este profesor de contrabas la Universitatea de Stat din Louisiana din Baton Rouge din anul 2000.

    

   AMALIA SAGONA  Pianist

   Absolventă a Universităţii de Stat din Ohio, unde l-a avut ca profesor pe pianistul Steven Glaser. Şi-a completat studiile cu o bursă la Bowling Green State University (SUA), cu renumitul pianist Maxim Mogilevski. Deasemenea, este  absolventă a Universității din Macedonia (Grecia), Departamentul de Muzică, Știință și Artă, unde i-a avut ca profesori pe pianiştii Lambis Vassiliadis și Vinia Tsopela.

   A participat la cursuri de măiestrie pian, cu profesori și soliști de renume internațional, printre care: Alexander Toradze, Awadagin Pratt, Eitan Globerson, Alan Fraser, Viktor Merzhanov și Kostas Loukos.

   A lucrat ca profesor asociat la Universitatea de Stat din Ohio (SUA) şi ca profesor asistent la Bowling Green State University, University of Michigan, University of Cincinnati, Roosevelt University şi Eastern New Mexico University. A colaborat cu mezzo-soprana Marilyn Horn, dar şi cu  compozitorii americani  John Anthony Lennon şi Thomas Pasatieri.

   A susţinut numeroase recitaluri în Grecia, Germania şi S.U.A. şi a colaborat, printre altele, cu cântăreți de operă precum: Zachos Terzakis, Maria Zoi, Anna Stylianaki, Lydia Angelopoulou, Stamatis Beris, Cara Waring, saxofonistul Athanasios Zervas, dar şi cu dirijorul Viron Fidetzis, Orchestra Simfonică din Nürnberg (Germania), compozitorii Dinos Constantinides și Nickos Harizanos.

   În prezent, este profesor de pian la Byzantine Conservatory, Conservatory En Organis şi la Sychrono Conservatory of Athens (Atena, Greece).

    

    

 3. Sep
  30
  sâm
  2017

  1. MY FAIR LADY F. Loewe @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski
   19:00 – 22:00

   Solişti: LUCIA MIHALACHE, STEFAN POPOV Bucureşti

   LICĂ GHERGHILESCU

   CONSTANTIN ACSINTE, CRISTINA OPREAN

    GABRIELA DOBRE, DORU IFTENE

   ANCA BANICA, CONSTANTIN BOTEZATU, DAIANA GAVRILESCU

   LAURENTIU SEVERIN, ADRIAN BADILA

   OCTAVIAN MINEA, BOGDAN OCHESEL

   SILVIA SIMIONESCU, MARIAN IRIMIA, ROBERT SAFTA

   ANISOARA BOTEZATU, BOGDAN BARSANESCU

   LUMINITA CRISTEA, RALUCA DARABAN

   IULIAN BRATU,GEORGIANA MEDELEANU

   STEFAN LEPADATU

   Dirijor: GHEORGHE STANCIU

   Afla mai multe despre spectacol >>>

 4. Oct
  6
  vin
  2017

  1. CRĂIASA ZĂPEZII J. Sibelius/E. Grieg @ Brasov
   18:30 – 20:30

   Regia şi coregrafia 

   HORAŢIU CHERECHEŞ

   Scenografia 

   NATALIA KORNILOVA

   Solişti

   MAYU TAKAHASHI

   IRINA GANEA – MIHAIU

   ADRIAN MIHAIU

   FRANCESCO DE BENEDICTIIS

   AYAKA KISHII

    JIN MIZUTANI

   AMALIA MÎNDRUŢIU

   RYAN BROWN

   BOGDAN BÎRSĂNESCU

   Află mai multe despre spectacol >>>

  2. CONCERT SIMFONIC @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet
   19:00 – 20:30

   Dirijor 

   RADU POSTĂVARU

   Solist 

   ŞTEFAN CAZACU

   Mendelssohn-Bartholdy –   „Povestea frumoasei Melusine”

    Elgar – Concertul pentru violoncel si orchestra

   în mi minor, op.85

   Sostakovici – Simfonia nr.9, op.70

   RADU POSTĂVARU  Dirijor 

   S-a născut la Iaşi într-o familie de muzicieni, mama artistă lirică iar tatăl prim contrabasist al orchestrei simfonice a Filarmonicii Moldova.

   La vârsta de 5 ani dirijează pentru prima dată orchestra simfonică a Filarmonicii Moldova din Iaşi. Un rol deosebit în această perioadă de început o va avea maestrul Ion Baciu, dirijorul şi directorul filarmonicii ieşene. Urmează o serie de concerte şi turnee în toată ţara, fiind considerat de către profesioniștii din domeniu un real talent al muzicii româneşti.

   Datorită precocităţii şi aptitudinilor sale muzicale, televiziuni din Japonia, Franţa, Cehia, Polonia, realizează filme documentare şi artistice. În România, regizorul Alecu Croitoru va face filmul documentar, Ecoul (1974), bazat exclusiv pe activitatea muzicală a tânărului dirijor. De asemenea face parte din distribuţia unor filme precum Stejarul din Borzeşti (1975) sau Gloria nu cântă (1976), ultimul în regia lui Alexandru Bocăneţ.

   Ca pianist, susţine recitaluri şi concertează alături de orchestrele simfonice ale Filarmonicilor din Iaşi, Botoşani, Ploieşti şi Satu-Mare.

   Din 1987 este student al Conservatorului George Enescu din Iaşi, specializarea compoziţie muzicală, iar din 1990 la Bucureşti, urmează secţia compoziţie-dirijat a Universităţii Naţionale de Muzică. Absolvă Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti având studii de Dirijat şi Compoziţie Muzicală, realizează un Master în Stilistică Dirijorală, la clasa maestrului Horia Andreescu, având ca temă de disertaţie Clasic şi modern în simfonia nr.9 op.70 în Mi bemol Major de Dmitri Şostakovich. În anul 2006 obţine titlul de Doctor în Muzică, tema tezei de doctorat fiind Concepte dirijorale în interpretarea poemelor simfonice din creaţia compozitorilor Franz Liszt şi Richard Strauss, sub îndrumarea prof. univ. dr.Viorel Munteanu.

   Printre profesorii săi se numără personalităţi marcante ale vieţii muzicale româneşti, ca Ion Baciu, Ovidiu Bălan, Horia Andreescu, Viorel Munteanu, Vasile Spătărelu, Mihail Cosmei, Dan Constantinescu, Nicolae Beloiu, Dan Buciu, Vasile Iliuţ, Dinu Ciocan, Petru Andriesei, Mihail Diaconescu.

   Preocupat de arta dirijorală, urmează cursuri de măiestrie în Germania cu profesorul Olaf Koch de la Academia de Muzică din Berlin. În străinătate dirijează orchestre simfonice de prestigiu, precum cele din Halle (Germania), Grossetto (Italia), Douai (Franţa), Teplice, Hradec Králové, Olomouc, (Cehia), Madrid (Spania). Colaborează cu solişti români şi străini de renume, printre care amintim pe Gabriel Croitoru, Alexandru Tomescu, Răzvan Suma, Marin Cazacu, Cristina Anghelescu, Ştefan Tarara, Daniel Goiţi, Horia Mihail, Csíky Boldizsar, Josu de Solaun, Antonio di Cristofano, Mee-Hae Ryo, Loris Orlando, Giovanni Lanzini, Christos Galileas, Michelangelo Lentini şi mulţi alţii.

   Are peste 1500 de concerte realizate în ţară şi peste hotare, peste 100 de înregistrări profesionale ca dirijor şi pianist şi mai mult de 200 de emisiuni de radio şi televiziune la care a participat. Apare în peste 500 de articole şi cronici de specialitate în reviste şi ziare importante, precum: Corriere della Sera, Il Giornale,  Cultura e spettacoli (Italia), Le Matin, Le temps du Maroc (Maroc), L`Aurore du Jardi (Franţa), Prensa Latina (Spania), Kulturmagazin (Germania), Muzica, Actualitatea Muzicală, Cronica Română (România).

   Este laureat al unor importante concursuri şi festivaluri de dirijat, compoziţie şi pian în ţară şi străinătate unde obţine importante premii şi distincţii.

   În perioada 1992-1995 ocupă postul de regizor muzical al Studioului de Radiodifuziune din Iaşi iar în perioada 1995-2002 este cadru universitar al Universităţii de Arte “George Enescu”.

   Între anii 1999-2001 este profesor la Conservatorul de Muzică „Salmon” din Casablanca (Maroc) unde susţine concerte împreună cu alţi profesori şi studenţi din institut.

   În anul 2002 ocupă prin concurs postul de dirijor al orchestrei simfonice a Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploieşti, iar între anii 2014-2015 a fost Managerul acestei instituţii.

   Din anul 2015 este profesor asociat la specializarea dirijat-orchestră în cadrul Facultăţii de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală din Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

    

   ŞTEFAN CAZACU   Violoncelist

   Ştefan Cazacu este deţinătorul Premiului I la toate Olimpiadele Naţionale de Muzică din România, dar şi al Premiului I şi al Marelui Premiu la competiţii internaţionale. Tânărul a devenit cunoscut publicului larg în 2010, când a reprezentat România la Concursul “Eurovision Young Musicians” desfăşurat la Viena.

   Născut în 1994, Ştefan Cazacu a început studiul violoncelului la vârsta de 5 ani cu tatăl său, Marin Cazacu. În anul 2008, Marin Cazacu a organizat la Ateneul Român concertul extraordinar Violoncellissimo, concert demn de cartea recordurilor, la care au participat 60 de violoncelişti reuniţi într-o orchestră dirijată de maestrul Cristian Mandeal. Din anul 1992 Marin Cazacu predă violoncelul la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, studenţii săi cucerind numeroase premii naţionale şi internaţionale.

   “La vârsta de cinci ani, n-a început ca o profesie, a început ca o joacă, tatăl meu mi-a pus violoncelul în braţe şi a spus hai să ne jucăm un pic, iar de la şase ani am început să studiez şi să practic această profesie. Până în clasa a treia am studiat cu tatăl meu acasă. Bineînţeles este un avantaj că l-am avut pe tata în casă, am trăit cu muzica în familie, mergeam la concerte de când aveam trei ani. A fost puţin mai dificil pentru mine să am un tată care îmi era şi profesor, dar astăzi zic că a meritat”, povesteşte Ştefan Cazacu, mărturisind că se bucură ca tatăl lui a făcut alegerea pentru el astfel încât să înceapă studiul violoncelului de la o vârstă fragedă. “M-am îndrăgostit de acest instrument şi nu l-aş mai da din mână”, completează Ştefan.

   La Şcoala de Muzică nr. 5 din Bucureşti, Ştefan Cazacu a studiat cu Anca Iarosevici si a  absolvit Colegiul Naţional de Muzica „George Enescu” din Bucureşti, la clasa profesoarei Anca Vartolomei.

   În prezent,  Ştefan este student la Universitatea Naţională de Muzică din capitală, sub îndrumarea renumitului violoncelist Răzvan Suma, care a fost prezent la Cluj-Napoca în data de 16 octombrie cu concertul “Vă place Bach”, în cadrul Festivalului Internaţional “Toamna Muzicală Clujeană”.

    

 5. Oct
  7
  sâm
  2017

  1. VERDINI Turneul Naţional 10 MAGIC – Constanţa @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski"
   11:00 – 12:00

   Vino sa vezi live magie adevarata!

   Nu conteaza ce ai vazut pana acum la televizor sau pe internet, magia trebuie traita pe viu. Ofera-ti aceasta experienta tie si prietenilor tai. Iti promit un spectacol fantastic, viu, plin de imaginatie si entuziasm. O sa visam, o sa radem cu lacrimi, o sa ne bucuram si o sa devenim mai buni, mai curajosi si mai frumosi. Vom aduce impreuna imaginatia pura a copilariei si visele colorate ale celor maturi. Vom sarbatori impreuna magia!.

   Te astept cu nerabdare la cel mai frumos spectacol de magie!

   P.S. Nu uita sa inveti formula magica: „Minu-minu-minunat!”

 6. Oct
  8
  Dum
  2017

  1. VĂDUVA VESELĂ Fr. Lehar @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski"
   19:00 – 21:30
    

   Regia artistică

    CONSTANŢA CÂMPEANU

   Scenografia 

   EUGENIA T. JIANU

   Solişti

   ALEXANDRA COMAN Bucureşti,  CONSTANTIN ACSINTE

   SMARANDA DRĂGHICI, DORU IFTENE

   MIHAI IRIMIA Braşov, MARIUS EFTIMIE

   IULIAN BRATU, ADRIAN BĂDILĂ, ANDREI BĂICAN

   DAIANA GAVRILESCU, LAURENŢIU SEVERIN, IONELA DUMA

   Dirijor 

   ADRIAN STANACHE

   Afla mai multe despre spectacol >>>

    

 7. Oct
  14
  sâm
  2017

  1. DON PASQUALE G. Donizetti @ Teatrul National de Opera si Balet
   19:00 – 21:15

   Regia artistică  

   LUCIA CICOARĂ DRĂGAN

   Scenografia 

   EUGENIA TĂRĂŞESCU JIANU

   Solişti

   OREST PÂSLARIU Bucureşti, MARIUS EFTIMIE

   DORU IFTENE, SMARANDA DRĂGHICI

   LAURENŢIU SEVERIN, ŞTEFAN LEPĂDATU

   CEZAR GRIBINIC, DAIANA GAVRILESCU

   MIHAELA TĂNASE, ADRIAN RENEA

   Dirijor

   GHEORGHE STANCIU

   Afla mai multe despre spectacol >>>

 8. Oct
  15
  Dum
  2017

  1. ROMEO ŞI JULIETA S. Prokofiev @ Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski"
   19:00 – 21:00

   Coregrafia

   HORAŢIU CHERECHEŞ

   Scenografia

   NATALIA KORNILOVA

   Solişti

   ADRIAN MIHAIU, IRINA GANEA MIHAIU

   HORAŢIU CHERECHEŞ, JIN MIZUTANI

   KEITO SHIMOMURA, SHIGEYUKI KONDO

   BOGDAN BÎRSĂNESCU, CECILIA URSUL, GELU RÂPĂ

   FRANCESCO DE BENEDICTIS

    

   Află mai multe despre spectacol  >>>

 9. Oct
  18
  mie
  2017

  1. SEARĂ CAMERALĂ @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski"
   19:00 – 20:15

   Solişti

   GHIORGHIŢĂ TĂNASE

    

 10. Oct
  20
  vin
  2017

  1. CONCERT SIMFONIC @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski"
   19:00 – 20:30

    

   Dirijor 

   VLADIMIR LUNGU 

   Solist 

   IOANA MARIA LUPAŞCU

    

   U.C. Erkin – Köçekçe

   Fr. Liszt – Concertul nr.1 pentru pian si orchestra

   in mi bemol major

   P.I. Ceaikovski – Simfonia nr.5 in mi minor, op.64

    

 11. Oct
  22
  Dum
  2017

  1. MY FAIR LADY F. Loewe @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet
   19:00 – 22:15

   Regia artistică

   ALICE BARB

   Scenografia

   ADRIANA GRAND

   Solişti 

   LUCIA MIHALACHE, STEFAN POPOV Bucureşti

   LICĂ GHERGHILESCU, CONSTANTIN ACSINTE

   ASINETA  RĂDUCAN Braşov, GABRIELA DOBRE

   DORU IFTENE, ANCA BĂNICĂ

   CONSTANTIN BOTEZATU, DAIANA GAVRILESCU LAURENŢIU SEVERIN, ADRIAN BĂDILĂ

   OCTAVIAN MINEA, BOGDAN OCHEŞEL

   SILVIA SIMIONESCU, MARIAN IRIMIA, ROBERT SAFTA

   ANIŞOARA BOTEZATU, BOGDAN BÎRSĂNESCU

   LUMINIŢA CRISTEA, RALUCA DARABAN

   IULIAN BRATU, GEORGIANA MEDELEANU

   ŞTEFAN LEPADATU

    

   Dirijor: GHEORGHE STANCIU

   Afla mai multe despre spectacol >>>

 12. Oct
  24
  mar
  2017

  1. SEARĂ CAMERALĂ @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet
   19:00 – 20:15

   Trio de clarinete

   GHEORGHE DUMA

   DĂŞANU MARCEL

   BOGDAN MANCIU

    

 13. Oct
  25
  mie
  2017

  1. CĂSUŢA POVEŞTILOR @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski"
   11:00 – 12:30

   Concepţie spectacol

   GABRIELA DOBRE

   Solişti

   MARIA CERNAT, DAIANA GAVRILESCU

   SILVIA SIMIONESCU, GEORGIANA MEDELEANU

   GABRIELA DOBRE, VERONICA COMAN

   SILVIU VIZAN, ADRIAN PÂRLEA

   CRISTIAN PARMAC, MIRCEA GĂVAN

   LAURENŢIU SEVERIN, ADRIAN BĂDILĂ

    

 14. Oct
  26
  joi
  2017

  1. RIGOLETTO G. Verdi @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski
   19:00 – 21:30

   Regia artistică  

   EMIL STRUGARU

   Scenografia 

   GRIGORE GORDUZ

   Solişti

     LUCIAN PETREAN  Bucureşti, CIPRIAN DONE Germania

   LAURA EFTIMIE, CONSTANTIN ACSINTE

   LUCIA MIHALACHE, GABRIELA DOBRE

   LAURENTIU SEVERIN, BOGDAN OCHESEL

   ANDREI BAICAN, IULIAN BRATU

   DANIELA DONE Germania, SILVIA SIMIONESCU

   OCTAVIAN MINEA

    Dirijor 

   SEBASTIAN PASCALE

    

   Afla mai multe despre spectacol >>>

 15. Oct
  28
  sâm
  2017

  1. CONCERT EXTRAORDINAR ORGANIZAT CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A GRECIEI @ Teatrul Naţional de Operă şi Balet
   19:00 – 20:30
 16. Oct
  29
  Dum
  2017

  1. CONCERT EXTRAORDINAR DE HARPĂ ORGANIZAT CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A GRECIEI @ Teatrul National de Opera si Balet
   18:00 – 19:30
 17. Noi
  4
  sâm
  2017

  1. FESTIVALUL INTERNAŢIONAL AL MUZICII ŞI DANSULUI EDIŢIA XLIII – CONSTANŢA – ROMÂNIA – 4 – 26 NOIEMBRIE 2017
   18:30 – 21:00

    

   Pentru mai multe informații despre Festival click aici.

    

   PACHET PROMOŢIONAL  – 200 lei

   1. Aida – 25 lei / bilet

   2. Spărgătorul de nuci – 20 lei / bilet

   3. Concert Simfonic Extraordinar – 20 lei

   4. Carmen -25 lei / bilet

   5. Peer Gynt -20 lei / bilet

   6. My Fair Lady- 20  lei / bilet

   7. Traviata – 20 lei / bilet

   8. Boema – 25 lei / bilet

   9. Forţa Destinului -25 lei / bilet

   Invitaţii la:

   1. Muze la Pontul Euxin

   2. Seară lirică – la muzeu

   3. Albumul cu amintiri – Constanţa Brass Band

      Muzici “Tari ca piatra”

    

   PACHET PROMOŢIONAL PENTRU PENSIONARI – 120 lei

   1. Aida – 15 lei / bilet

   2. Spărgătorul de nuci – 15 lei / bilet

   3. Carmen -15 lei / bilet

   4. Peer Gynt -15 lei / bilet

   5. My Fair Lady -15 lei / bilet

   6. Traviata – 15 lei / bilet

   7. Boema – 15 lei / bilet

   8. Forţa Destinului -15 lei / bilet

   Invitaţii la:

   1. Muze la Pontul Euxin

   2. Concert Simfonic Extraordinar

   3. Seară lirică – la muzeu

   4. Albumul cu amintiri – Constanţa Brass Band

      Muzici “Tari ca piatra”

    

   Preţul biletelor achiziţionate în afara pachetelor sunt:

   – pensionari: 20 lei (obligatoriu a se prezenta legitimaţia de pensionar))

    – copii – 8 lei

   – între 30 lei şi 50 de lei, în funcţie de locul din sală

   Costul biletelor pentru spectacolul „Zorba” este stabilit de către agenţia Companiei de Balet a Operei Naţionale CluJ, astfel:

    – 80 lei, 90 lei la balcon

   – 100 lei, 110 lei sală

 18. Noi
  7
  mar
  2017

  1. Recital de flaut @ Teatrul National de Opera si Balet
   17:30 – 18:30

   GABRIEL MARIN flaut
   ANDRADA ȘTEFAN pian

   În program lucrări din creația compozitorilor
   R. Schumann, G. Enescu
   S. Rahmaninov, G. Faure, ș.a.

 19. Noi
  15
  mie
  2017

  1. SEARĂ LIRICĂ @ Teatrul National de Opera si Balet
   18:30 – 19:30

   În program lucrări din creaţia compozitorilor

   W.A. Mozart, E. Kalman, Fr. Lehar, J. Strauss

   Dvorak, G. Bizet, T. Brediceanu, G. Grigoriu, F. Obradors