MICUȚA DOROTHY

de M. Țeicu

Spectacol musical pentru copii

Marți, 14 Noiembrie 2017 – ora 11.00 – Sala Teatrului

Descriere

MICUŢA DOROTHY, musicalul compus de Marius Țeicu, pe un libret scris de Sivia Kerim, are la bază celebra poveste a Vrăjitorului din Oz de L. Frank Baum. Pus în scenă de tânărul regizor Ștefan Munteanu și coregrafia concepută de Mihai Mândruțiu, spectacolul este realizat exclusiv de tinerii interpreți ai Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Este un spectacol antrenant, amuzant, interpreții interacționând cu publicul format în general din copii, dar și din adulți, părinții și bunici deopotrivă, care se lasă și ei purtați de farmecul povestirii.

Povestea este cunoscută, Dorothy și cățelușul ei, Tic-Tic, sunt purtați de un ciclon cu casa cu tot, departe de Kansas într-o poiană minunată. Dorothy iși dorește să se întoarcă acasă, dar află de la Zâna Albă și de la Pitici că numai Vrajitorul din Oz o poate ajuta. În căutarea lui Oz ea se va împrieteni cu Omul de paie, Omul de Tinichea și Leul Papanas. Ajunsă la Cetatea de Smarald, Vrăjitorul le cere lui Dorothy și prietenilor săi, să o răpună pe temuta Vrăjitoare Zug-Zeg. Împreună vor descoperi că forța prieteniei te ajută să treci peste toate greutățile. După ce au răpus-o pe cumplita Zug-Zeg, Dorothy și Tic-Tic reușesc să se întoarcă cu bine acasă, dar și prietenii ei care au dobândit fiecare, curaj, minte și inimă.

Muzica  Marius Țeicu

Text de  Silvia Kerim

Regia artistică  ȘTEFAN MUNTEANU

Concepția scenografică NICOLETA ONAȘ, DANIELA VLĂDESCU,  ȘTEFAN MUNTEANU

Soliști BOGDAN OCHEȘEL, SILVIA SIMIONESCU, MARIA CERNAT, ȘTEFAN LEPĂDATU, RALUCA DĂRĂBAN, ELENA MOȘTEANU, VERONICA COMAN, MIHAELA IONESCU, DAIANA GAVRILESCU, ADRIAN BĂDILĂ, ADRIAN PÎRLEA, LAURENȚIU SEVERIN, GAROFIȚA GÂDEI, GEORGIANA MEDELEANU

BOGDAN OCHEȘEL

BOGDAN OCHEȘEL

RALUCA DĂRĂBAN

RALUCA DĂRĂBAN

DAIANA GAVRILESCU

DAIANA GAVRILESCU

GAROFIȚA GÂDEI

GAROFIȚA GÂDEI

SILVIA SIMIONESCU

SILVIA SIMIONESCU

ELENA MOȘTEANU

ELENA MOȘTEANU

ADRIAN BĂDILĂ

ADRIAN BĂDILĂ

GEORGIANA MEDELEANU

GEORGIANA MEDELEANU

MARIA CERNAT

MARIA CERNAT

VERONICA COMAN

VERONICA COMAN

ADRIAN PÎRLEA

ADRIAN PÎRLEA

ȘTEFAN LEPĂDATU

ȘTEFAN LEPĂDATU

MIHAELA IONESCU

MIHAELA IONESCU

LAURENȚIU SEVERIN

LAURENȚIU SEVERIN

Galerie foto

Fotografii realizate de Adrian Mergiani