Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

Amor Caliente

 

PREMIERA – 17.11.2013

Concepţie spectacol: Daniela Vlădescu

Regia şi coregrafia: Horaţiu Cherecheş

Scenografia: Eugenia Tărăşescu Jianu

Aranjament muzical, orchestraţie: Radu Ciorei, Lucian Vlădescu

Asistent coregrafie: Monica Cherecheş

Asistent scenografie: Nicoleta Onaş

Regia tehnică: Gelu Râpă

   A iubi, a trăi pe deplin fericirea unor sentimente împărtăşite, poate părea doar un vis.

Eroii poveştii noastre speră să se elibereze de cotidianul dur, violent, insensibil, prea grăbit şi prea indiferent, şi să-şi trăiască povestea de iubire fără teamă, fără resentimente, fără riscul de a pierde ce este mai bun pe lumea aceasta, DRAGOSTEA. De aceea pornesc într-o călătorie spre meleaguri îndepărtate, acolo unde filosofia vieţii se rezumă la pasiuni arzătoare, acolo unde stăpână este dragostea şi unde oamenii sunt liberi să trăiască iubind, să râdă şi să petreacă fericiţi.

   Întorşi în cuibul lor, în mijlocul “haosului civilizaţiei”, se redescoperă în sentimentele lor reciproce, dar nu mai văd tot răul de care au fugit. Puterea iubirii sincere este mult mai mare decât orice rău.

   Pe aripile muzicii latino şi latino-americane vă vom purta într-o călătorie a dansului şi cântului, a fericirii şi energiilor pozitive, a dorinţei de a trăi în dragoste şi înţelegere. Cred că mulţi dintre Dumneavoastră visează la o planetă perfectă şi chiar dacă visul acesta nu poate deveni realitate, se vor rupe pentru o clipă de tot ce îi nelinişteşte şi vor trăi alături de artiştii noştri un AMOR CALIENTE. Şi de câte ori simţiţi puţină tristeţe în sufletele voastre, întoarceţi-vă spre noi, spre muzică şi dans, spre frumuseţea creată de artiştii născuţi spre a vă sluji.

                        

                                                                                                                                                                             DANIELA VLĂDESCU

Articole recente