Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

O NOAPTE LA VENEŢIA J. Strauss

Când: Înapoi la Calendar 20 aprilie 2019 @ 19:00 - 22:00
Unde: Teatrul Naţional de Operă şi Balet
Preţ: 8 lei pentru copii, elevi și studenți, pe baza carnetului de elev/ student vizat la zi; 15 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie; 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ, conform diagramei sǎlii.
Contact: Agenţia de bilete - Rezervări
0241-481460
Categorie: Opereta

Regia artistică

 MARIO NIKOLOV

Scenografia

  ADRIANA URMUZESCU

Solişti 

IONELA DUMA, SILVIA SIMIONESCU

LUCIA MIHALACHE, RĂZVAN SĂRARU

DORU IFTENE, STEFAN POPOV Bucureşti

CONSTANTIN ACSINTE, LAURENŢIU SEVERIN

ADRIAN BĂDILĂ, BOGDAN OCHEŞEL

ROBERT SAFTA, IULIAN BRATU

Dirijor

GHEORGHE STANCIU

 Afla mai multe despre spectacol >>>

STEFAN POPOV

A absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, în 1991. Între 1983 şi 1985 a fost artist liric la Teatrul de Operă din Sliven, Bulgaria. A participat la numeroase concursuri internaţionale de profil şi până în prezent a obţinut o serie de premii care i-au atestat valoarea profesională. Din 1992 este solist al Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Pentru activitatea sa meritorie a fost distins cu: Premiul de excelenţă pentru interpretare (1999) şi Premiul „Ion Dacian” pentru activitate (2004).
Repertoriul său cuprinde arii din opere, operete şi din domeniul vocal – simfonic. Roluri: Danilo din „Văduva Veselă” de Lehár, Falke din „Liliacul” de Strauss, Homonay din „Voievodul Ţiganilor” de Strauss, Papacoda din „O noapte la Veneţia” de Strauss, Tassilo din „Contesa Maritza” şi Feri din „Silvia” de Kálmán, Jim Boy şi Lt. Stone din „Floarea din Hawaii” de Abraham, Capulet tatăl din  musicalul „Romeo & Julieta” de G. Presgurvic.

Ultimele articole