Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

MY FAIR LADY F. Loewe

Când: Înapoi la Calendar 18 februarie 2018 @ 18:30 - 21:45
Unde: Teatrul Naţional de Operă şi Balet
Preţ: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; - 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; - 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.
Contact: Agenţia de bilete - Rezervări
0241-481460
Categorie: Musical

Regia artistică

ALICE BARB

Scenografia

ADRIANA GRAND

Solişti 

LUCIA MIHALACHE, STEFAN POPOV Bucuresti

LICĂ GHERGHILESCU, CONSTANTIN ACSINTE

CRISTINA OPREAN, GABRIELA DOBRE

DORU IFTENE, ANCA BĂNICĂ, LAURENȚIU SEVERIN

CONSTANTINBOTEZATU,DAIANAGAVRILESCU

ADRIAN BĂDILĂ, OCTAVIAN MINEA

BOGDAN OCHEȘEL, SILVIA SIMIONESCU

MARIAN IRIMIA, ROBERT SAFTA, RALUCA DARABAN

ANIȘOARA BOTEZATU, BOGDAN BÎRSĂNESCU

LUMINIȚA CRISTEA, IULIAN BRATU

GEORGIANA MEDELEANUȘTEFAN LEPADATU

Dirijor

ADRIAN STANACHE

 

Dirijor: GHEORGHE STANCIU

Afla mai multe despre spectacol >>>

STEFAN POPOV

A absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, în 1991. Între 1983 şi 1985 a fost artist liric la Teatrul de Operă din Sliven, Bulgaria. A participat la numeroase concursuri internaţionale de profil obţinând o serie de premii care i-au atestat valoarea profesională. Din 1992 este solist al Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Pentru activitatea sa meritorie a fost distins cu: Premiul de excelenţă pentru interpretare (1999) şi Premiul „Ion Dacian” pentru activitate (2004).
Repertoriul său cuprinde arii din opere, operete şi din domeniul vocal – simfonic. Roluri: Danilo – „Văduva Veselă” Falke – „Liliacul”, Homonay – „Voievodul Ţiganilor”, Papacoda – „O noapte la Veneţia”, Tassilo – „Contesa Maritza”, Feri – „Silvia”, Jim Boy şi Lt. Stone – „Floarea din Hawaii”, Capulet tatăl – „Romeo & Julieta” de G. Presgurvic.

LICĂ GHERGHILESCU  actor

Absolvent I.A.T.C. – I.L. Caragiale, 1985, clasa prof. Dem Rădulescu. A fost director al  Teatrului pentru Copii şi Tineret, este lector la Facultatea de Arte, Universitatea Ovidius – Constanţa, doctor în teatru, regizor, actor de teatru şi film, distins cu: Premiul de debut la Braşov în 1986, Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Teatrelor de Revistă în 1994, Premiul pentru cel mai bun actor de comedie la Galaţi în 2000, Omul Anului în cultura constănţeană în 2009, Premiul de excelenţă în animaţia românească în 2009, Premiul de regie la Galaţi în 2011.

 

CRISTINA OPREAN Actriţă

Licenţiată a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L. Caragiale” – Bucureşti, actriţa Cristina Oprean este o prezenţă activă a vieţii culturale constănţene încă din 1986 – anul de debut în cariera profesională pe scena Teatrului Dramatic.

Repertoriul său cuprinde peste 60 de roluri de compoziţie, însumând creaţii ce aparţin Teatrului antic, mergând prin creaţia clasică spre Teatrul modern.

Cristina Oprean are un număr impresionant de  recitaluri de poezie din care amintim: „Pod de suflete”, Erik Satie”, Sunetele timpului”, etc. şi de piese pentru narator şi orchestră, în cea mai mare parte prezentate în primă auditie mondială pe scenele naţionale şi internaţionale: S.U.A., Europa şi Asia.

Este Cetăţean de Onoare al oraşului Murfreesboro – Tenessee – S.U.A. pentru implicarea în viaţa artistică a comunităţii.

Ca pedagog, Cristina Oprean  este Lector „Arta actorului”  la catedra de canto a Univesităţii „Ovidius”, şi a susţinut master-class  la Northridge – California State University – departamentul Teatru şi Music – Hall.

Cu o personalitate puternică şi un spirit novator, Cristina Oprean s-a implicat şi în activitatea regizorală, asigurând asistenţa unor  spectacole de teatru regizate de Horaţiu Mălăiele şi Dominic Dembinski.

Ultimele articole