Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

„L’ heure d’or de Paris”, din nou pe scena Teatrului „Oleg Danovski”

Mirabela ȘERBĂNESCU

https://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-l-heure-d-or-de-paris-din-nou-pe-scena-teatrului-oleg-danovski-411899?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Cultur%C4%83-Educa%C8%9Bie&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Cultur%C4%83-Educa%C8%9Bie&fbclid=IwAR3SP4xdfHPqqetpzKhYqKN-1JsVna8j5v5Muntr-4LegSa3CAvkK7oFD5M

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” vă invită duminică, 20 septembrie, de la ora 19.00, la o nouă reprezentaţie a piesei „L’ heure d’or de Paris”. Vor urca pe scenă pentru dumneavoastră Alina Mavrodin Vasiliu, Daniela Vlădescu, Marius Eftimie, Irina Mihaiu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bârsănescu, Cătălina Iliescu, Oana Dincă, Mayura Takase, Ryan Brown.

Coregrafia acestui poem vocal-coregrafic este semnată de Horaţiu Cherecheş. Precizăm că „L’heure d’or de Paris” este construit pe simbolistica oglinzii, paravanului şi a apei. Astfel, oglinda, fereastra spre lumea de dincolo, spre o realitate intangibilă, reprezintă arta în încercarea ei de a transcede spre realităţi în care am dori să ajungem, pe care dorim să le înfrumuseţăm şi pe care le bănuim fără sfârşit, asemănător orizontului nesfârşit din oglindă.

Ultimele articole