Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

Artiştii constănţeni îşi încântă publicul şi-n vreme de criză

Stire online publicată Miercuri, 22 Aprilie 2020. Autor: Mirabela ŞERBĂNESCU
https://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-artistii-constanteni-isi-incanta-publicul-si-n-vreme-de-criza-401120?fbclid=IwAR2P2EG25sIryJ5eTmAgB4eLrdCZ-zp_TnjlI6m1BdynLZTcf49dpz6ekiQ#.XqAKHgucfRo.facebook
 Artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” merg mai departe cu proiectul lor, de a susţine mini-recitaluri de acasă, pentru publicul constănţean.

O altă soprană extrem de talentată, Stela Sârbu, şi-a încântat fanii, zilele trecute, prin interpretarea melodiei „Non ti scordar di me”, de E. De Curtis, aceasta putând fi vizionată, în continuare, pe pagina de facebook a instituţiei de cultură.

Stela Sârbu este angajată a teatrului din anul 1996, ea fiind absolventă a Academiei de muzică „Gavriil Musicescu” din Chișinău. În timpul facultății, a luat lecții de la Mira Zakai, cunoscuta maestră din Israel.

Iniţial, a optat pentru Timișoara, dar, pentru că la Operă nu aveau locuri pentru debutanți, a fost trimisă la Constanța, de unde nu a mai plecat de atunci.

La malul mării, a urcat prima dată pe scenă în spectacolul „Rigoletto”, în rolul contesei de Ceprano. Au urmat o serie de spectacole importante, cum ar fi „Romeo și Julieta”, „Cavalleria rusticana”, „Madama Butterfly”, de Giacomo Puccini şi multe altele.

Ultimele articole