Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

Spectacol grandios în această seară, la Pavilionul Expozițional! Intrarea este liberă

Spectacol grandios în această seară, la Pavilionul Expozițional! Intrarea este liberă

În această seară, începând cu ora 18.30, Pavilionul Expozițional Constanța găzduiește evenimentul  ”Connecting Opera – A Whole New World”, un concert caritabil în care hituri din repertoriul Queen, The Beatles, ABBA, Michael Jackson, Deep Purple, Led Zeppelin sau Frank Sinatra vor fi reinterpretate în versiune simfonică.

Spectacolul conceput de dirijorul Ionuț Pascu propune o îngemănare între două stiluri muzicale complet diferite interpretate de corul de copii al Operei Naționale București, corul și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța și de cei șase soliști ai serii: sopranele Daniela Vlădescu, Madeleine Pascu, Smaranda Drăghici și Aida Pascu, împreună cu tenorii Răzvan Săraru și Doru Iftene.

Evenimentul este organizat de Baritonul și Dirijorul Ionuț Pascu, în beneficiul fundației Hope and Homes for Children. Intrarea este liberă dar toți cei care vor să contribuie pentru ajutorarea copiilor instituționalizați sunt invitați să participe cu donații.

Ultimele articole