Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului continuă pe scena Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski cu două spectacole de excepție

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului continuă  pe scena Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski cu noi reprezentații.

Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18:30, are loc spectacolul ”A whole new world”. Sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu pe scenă vor evolua soliștii Aida Pascu, Smaranda Drăghici, Daniela Vlădescu, Doru Iftene și Răzvan Săraru.

Duminică, 10 noiembrie, de la ora 18:30, publicul constănțean este invitat la balet, „Crăiasa zăpezii” de J. Sibelius și E.Grieg în regia și coregrafia lui Horațiu Cherecheș.. Printre soliști se numără: Mayu Takahashi,  Irina Mihaiu, Adrian Mihaiu, Douglas Stewart, Mayura Takase, Daia Kashiwaba, Keito Shimomura, Ryan Brown, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Mizuki Kubota, Yuria Soeta.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului” , ediția a 45-a, se desfășoară în perioada 27 octombrie – 24 noiembrie 2019 la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța. Acest eveniment de tradiție cuprinde 13 reprezentații artistice (concerte simfonice, opere, spectacole de balet, recitaluri și o operetă) la care vor participa artiști de valoare atât din țară, cât și din străinătate.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului continuă pe scena Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski cu două spectacole de excepție

Ultimele articole