Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Contact

Adresă:Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, Constanța, România

+

„Magic Swing“, în premieră la Teatrul „Oleg Danovski“

ziuaconstanta.ro

Mirela STÎNGĂ
15 Apr, 2018

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ prezintă duminică, 22 aprilie, de la ora 19.00, în premieră, spectacolul „Magic Swing“. 

Concepția spectacolului este realizată de Gabriela Dobre, iar coregrafia este semnată de Iulian Ghencea, asistent de coregrafie fiind Petronela Iordache.

Soliștii spectacolului vor fi: Daniela Vlădescu, Cristian Parmac, Raluca Dărăban, Adrian Pîrlea, Maria Cernat, Iulian Bratu, Veronica Răceală, Octavian Minea, Gabriela Dobre și Bogdan Ocheșel.

Acestora li se vor alătura balerinii Petronela Iordache, Sorin Gâlcă, Marian Basarabeanu, Renata Soares, Adelaida Sanchez, Francesco de Benedictis și dansatorii Horia Gabriel Iordache, Andreea Daniela Pieptea, Cristian Alexandru Panduru și Mălina Gabriela Prian.  În program vor fi incluse momente de dans clasic, neoclasic, modern și… sportiv.

Echipa care contribuie la succesul mai este formată din: Ștefan Sterian – light design Bogdan Costea – sunet și Adrian Renea – regia tehnică.

Biletele pentru „Magic Swing“ pot fi procurate de la agenţia teatrului la preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii şi studenţii, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Ultimele articole